camera de comert si industrie 1

Gestiunea riscului de neîncasare

Camera de Comert si Industrie Bistrița – Năsăud în parteneriat cu CMC GRUP Broker de Asigurare SRL din Cluj-Napoca, a organizat joi, 18 februarie 2016 seminarul cu tema „Gestiunea riscului de neîncasare”.

La acțiune a participat un număr de 18 persoane, reprezentanți ai 15 societăți comerciale din județul BN.
Seminarul interactiv a avut drept scop pregătirea companiilor privind gestiunea riscului de neîncasare într-o piață în care lucrurile nu se desfașoră întotdeauna conform regulilor.
Au fost prezentate aspecte legate de ceea ce reprezintă riscul de neîncasare, termeni, evaluare, consecințe, soluții, precum și avantajele conferite companiilor la încheierea unei polițe de credit comercial, care sunt părțile ți implicatiile procesului asupra lor precum și cum funcționează mecanismul de asigurare.

„Participarea la acest seminar poate aduce firmelor participante o serie de beneficii cum sunt: înțelegerea manierei în care funcționează polița de asigurare de creanțe, modul în care se face evaluarea corectă a expunerii creanțelor avute la clienți, aspectele care nu pot fi rezolvate de către o poliță de asigurare de creanțe și dezvoltarea capacității de a lua decizii mai bune cu privire la oportunitățile de afaceri.
Feedback-ul este unul pozitiv, acțiunea fiind considerată deosebit de utilă și binevenită”, informează Camera de Comerț și Industrie BN.

sursa foto: CCI BN

camera de comert si industrie 1 camera de comert si industrie

(5)

Leave a Reply