hangan

Hangan: „Va trebui să simplificăm urgent modul de lucru cu cetățenii”

Sorin Hangan cap de listă al candidaților PNL BN, pentru Consiliul Local, a precizat în cadrul unei conferințe de presă că după 4 ani în care a fost membru în Comisia de Urbanism a Consiliului Local, domeniu de care se va ocupa în continuare, a constatat că lipsa viziunii e periculoasă.

„Am înțeles cât de periculoasă este pentru orașul nostru  lipsa unei viziuni în ceea ce privește dezvoltarea urbanistică”, a precizat Hangan.

Acesta a adăugat că e nevoie de un arhitect cu viziune,  reguli clare atât în ce privește intravilanul, cât și extravilanul, și a dat ca exemplu faptul că unii au 10 etaje, iar alții nici măcar 3 etaje.

„De asemenea va trebui să simplificăm urgent modul de lucru cu cetățenii, în ceea ce privește emiterea documentelor de urbanism.

Un oraș care are un centru istoric, dar în același timp cartiere de blocuri, zone rezidențiale, el trebuie tratat unitar din punct de vedere al urbanismului, fapt pentru care va trebui să rezolvăm urgent cu primarul și echipa sa o dezvoltare profesionistă ca orașul nostru să se poată dezvolta sănătos în următori ani”, a încheiat Hangan.

(19)

Leave a Reply