HOROSCOP

Horoscop 13.02.2016

Berbec
Compari două situații total diferite în care te-ai aflat la un moment dat și te simți cel mai nefericit om de pe planetă.

Taur
Un prieten îți poate sugera că exagerezi cu încrâncenarea, însă nu vrei să dezamăgești pe cineva așa că nici prin gând nu îți trece să lași garda jos.

Gemeni
Lipsa de motivație îți dă serioase bătăi de cap astăzi, astfel că te apuci de treburile casnice și îți dai seama că nu le vei duce la bun sfârșit semn că ai nevoie de ajutor.

Rac
Aroganța desăvârșită pe care o afișezi astăzi nu este un atu pentru tine în relația cu apropiații.

Leu
Nu găsești echilibrul de care ai nevoie în cuplu ba din contră, partenerul pare lipsit de orice luciditate când vine vorba despre finanțe.

Fecioară
Cu o toleranță aproape de zero partenerul preferă să se refugieze în activități departe de tine astfel încât să evite o ceartă majoră.

Balanță
Apatia ce te cuprinde astăzi nu este de bun augur având în vedere cât oportunități ai în ultima vreme și cât persoane se bazează pe tine.

Scorpion
Discută despre situația neplăcută înainte ca răceala să se adâncească.

Săgetător
Ai aprecia un moment de liniște în care să te gândești la o serie de evenimente deloc plăcute ce au avut loc în ultima vreme.

Capricorn
Te-ai schimbat în mod cert și acest lucru nu este neapărat unul negativ.

Vărsător
Nimic nu merge conform planurilor inițiale și este de ajuns cât să îți dea lumea peste cap. Pune ordine în gânduri și consideră obstacolele doar un pas firesc în drumul spre succes.

Pești
Cei din jur îți observă dispoziția meditativă și vor cu orice preț să îți schimbe un pic starea de spirit din acest motiv îți propun tot felul de activități care să îți distragă atenția.

(8)

Leave a Reply