HOROSCOP

Horoscop 3 ianuarie 2016

Berbec
Comportamentul tău ridică reale semne de întrebare pentru că cei dragi te știau mai curajos, iar acum pare că te temi și de umbra ta.

Taur

Corectitudinea de care dai dovadă la muncă îți este răsplătită în mod substanțial.

Gemeni

Te dovedești ceva mai flexibil astăzi când vine vorba despre moralitate doar pentru că te interesează mai mult rezultatele pe care le poți obține și mai puțin modul în care le obții.

Rac
Ai de-a face cu multe persoane noi astăzi, persoane venite din medii diferite, cu valori și principii deloc asemănătoare cu ale tale.

Leu
Vrei cu orice preț să îți impresionezi prietenii și de aceea faci niște achiziții importante, destul de costisitoare.

Fecioară

Deși nu credeai în miracole pe plan sentimental astăzi poți avea parte de unul.

Balanță
Nu îți place modul în care evoluează lucrurile la muncă, așa că găsești vinovații pentru ceea ce nu merge în cu totul alte locuri.

Scorpion
Din neatenție sari peste un detaliu important și dai peste cap un proiect care ar fi putut merge bine.

Săgetător
Toate nemulțumirile de peste zi le vei vărsa pe partenerul de cuplu care se simte încolțit și nici măcar nu știe motivul. Ar fi bine să te calmezi înainte să deteriorezi serios relațiile cu cei din jur. Încearcă să te implici într-o activitate care îți face plăcere și atunci vei uita de neplăcerile cauzate de locul de muncă.

Capricorn
Ai nevoie de o schimbare sau cel puțin de un suflu nou căci ai intrat într-un con de umbră care nu îți face bine absolut deloc.


Vărsător

Ești plin de intenții bune și ai face orice pentru cei din jur, doar că toate încercările tale eșuează.

Pești
Avertizările pe care le primești cu privire la o situație sunt cât se poate de bine fundamentate, iar îndoielile pe care le ai nu te ajută absolut deloc.

(5)

Leave a Reply