HOROSCOP

Horoscop 31.01.2016

Berbec
Deciziile pe care le iei astăzi sunt bune, doar că rezultatele nu se văd acum, ci mai trebuie să ai un pic de răbdare. Nu ai nevoie de aprobarea nimănui pentru a fi fericit, ci pur și simplu să îți dai tu voie.

Taur
Poate ar fi mai bine să lași timpul să treacă pentru ca unele răni să se închidă.

Gemeni
Ai multă energie și faci glume inspirate, având totodată pentru oricine o vorbă bună și normal că cei din jur te apreciază și chiar admiră. Poți profita și să îți încerci norocul și pe plan sentimental.

Rac
Este de dorit să nu devii chiar cel oferă și să nu primești nimic în schimb, așa că echilibrează balanța. Ai grijă la posibile accidente casnice din cauza grabei sau oboselii exagerate

Leu
Poate ar fi cazul să mai lași de la tine și să asculți ce au cei dragi de spus, de dragul armoniei din cămin.

Fecioară
Veștile bune vin de la prieteni și îl determini pe cel fericit să sărbătoriți momentul de grație. Se anunță multe prietenii noi începând de astăzi.

Balanță
Situația financiară tot mai greu de controlat este cea care îți dă bătăi de cap. În niciun caz nu exagera și te răzbuna pe cei din familie ei îți vor fi alături în cele mai grele momente.

Scorpion
Nu lăsa problemele de pe o zi pe alta sau în seama altora și rezolvă-le tu.

Săgetător
Lipsă de încredere în forțele proprii, însă vei fi ajutat de anumite persoane să ai încredere în tine.

Capricorn
Ai tendința de a visa cu ochii deschiși fiind prea puțin realist cu ceea ce îți dorești. Te dedici unei largi game de activități și pierzi din vedere esențialul, iar acum ai nevoie de ajutorul unui prieten care să te țină pe drum drept

Vărsător
În acest moment bugetul tot mai subțiat te pune pe gânduri și te transformă într-un pesimist incurabil, asta în loc să te mobilizezi pentru a putea să duci la bun sfârșit sarcinile de zi cu zi. Surse de venit suplimentar vor apărea mereu, așa că trebuie doar să fii plin de speranță și să prinzi oportunitățile atunci când trec pe lângă tine.

Pești
Cei care te văd astăzi vor dori să te mai vadă și altădată mai ales dacă este vorba despre un potențial partener romantic.

(2)

Leave a Reply