HOROSCOP

Horoscop 5.02.2016

Berbec
Observi cu atenție comportamentul cuiva din casă și vrei să afli motivul pentru care s-a îndepărtat de tine.

Taur
Stare de bine care te cuprinde astăzi îți dă aripi și poți face aproape tot ce îți dorești la muncă.

Gemeni
Semnalele pe care cineva ți le trimite sunt destul de amestecate și nu prea știi cum să le interpretezi.

Rac
Îți iei foarte multe responsabilități la muncă, iar nivelul de stres atinge cote alarmante.

Leu
Ai o datorie de achitat și tot o amâni de parcă ar putea să o plătească altcineva în locul tău. Găsești tot felul de scuze pentru comportamentul tău și cheltuiești banii pe cu totul alte lucruri decât ar trebui.

Fecioară
O discuție serioasă, dar care ar fi trebuit să curgă lin, ia o turnură neașteptată deoarece ceea ce ai spus a fost interpretat cu totul greșit.

Balanță
Întrebările cu privire la viața ta amoroasă sunt frecvente astăzi de parcă este singurul sector interesant al vieții tale.

Scorpion
În urma acțiunilor tale ajungi subiect de discuție pentru cei din jur, dar parcă nu te deranjează chiar așa de tare pentru că faci lucruri cu adevărat importante.

Săgetător
Capricios peste măsură astăzi toți cei din jur se feresc de tine pentru că împroști venin. Faci tu ce faci și reușești să îți enervezi și niște prieteni care de altfel se arată destul de toleranți.

Capricorn
Energia ta este în scădere și ai vrea ceva ore de odihnă în plus, însă nici în ruptul capului nu vrei să ratezi o distracție serioasă.

Vărsător
Rutina ți-a omorât tot entuziasmul astfel că a face ceva ieșit din comun nu te mai motivează.

Pești
Sfaturile pe care le oferi astăzi sunt pline de compasiune și intenții bune doar că sunt tratate cu extrem de multă răceală.

(5)

Leave a Reply