mitropolit 2

Înaltpreasfințitul Andrei, la Beudiu

Mitropolitul Clujului a binecuvantât joi, 10 martie 2016, lucrările de renovare realizate în ultimii ani la Biserica parohiei Beudiu din protopopiatul Beclean. Ierarhul s-a rugat și pentru sufletele clericilor care au slujit de-a lungul timpului în aceasta localitate și au trecut la cele veșnice. Alături de Înaltpreasfinția Sa a slujit un numeros sobor de preoți și diaconi, potrivit Radio Renașterea.

„Medităm la importanța pe care o are această perioadă duhovnicească ce se apropie și care pentru noi creștinii nu este o povară, ci este o șansă. Zice Sfântul Pavel, îmi chinuiesc trupul meu și îl supun robiei ca nu cumva altora propovăduind eu însumi să mă fac de ocară. De aceea am zis că pentru noi creștinii, postul nu este o povară ci este o șansă”, a precizat Înaltpreasfințitul Andrei.

De asemenea, la la Beudiu a fost prezent și vicepreședintele CJ BN, Alexandru Pugna.

„Astăzi am avut bucuria de a fi prezent la Beudiu, Com. Nușeni, la Sfânta Liturghie săvârșită de IPS Arhiepiscop și Mitropolit ANDREI al Clujului. Astăzi au fost Binecuvantate lucrările ce le-au executat credincioșii și a fost o Hirotonie întru Diacon. Momente emoționante, înălțătoare atât pentru noi cei invitați, cât mai ales pentru credincioșii din Beudiu veniți în număr impresionant chiar dacă astăzi a fost o zi normală de lucru”, scris pe pagina de socializare Alexandru Pugna.

sursa foto: Alexandru Pugna

mitropolit 1 mitropolit

(12)

Leave a Reply