SUNP0030

Încă o diplomă pentru Crețu

Verzii îl recompensează pe primar! Președintele filialei municipipale a Partidului Verde îi va acorda edilului o diplomă pentru ”cea mai neinspirată activitate în administrație”

Distincția de la Verzi vine la câteva zile după ce Ovidiu Crețu a fost desemnat ”Primarul anului”.

„M-am gândit ca la sfârșit de mandat din partea mea să primească încă o diplomă, a Verzilor.
Se înmânează această diplomă lui Ovidiu Teodor Crețu președintele comisiei de toaletări a arborilor din Primăria Bistrița pentru cea mai neinspirată activitate în domeniu „. De ce spun asta? Pentru că în 2013 eu am fost ”coleg” cu domnul primar în comisia de toaletări arbori unde evident în 2 luni mi-am dat seama cum se lucrează pe această comisie care nici vorbă nu este formată din specialiști, ci din administratori, oameni politici, angajați din birourile Primăriei, a Gardei de Mediu, APM etc.
Nu înseamnă că dacă ești de la Garda de Mediu ești specialist în copaci, în silvicultură și atunci am zis să dăm în semn de recunoștință domnului primar acest premiu.
În timpul mandatului său sute și sute de copaci au căzut pradă drujbei Primăriei.
Ne dorim un oraș verde cu adevărat. Sloganul Primăriei ”Bistrița Verde, Bistrița Europeană” nu mai stă în picioare. Bistrița se usucă cu repeziciune, după toaletările neinspirate făcute de-a lungul anilor, ca și aici pe Bulevardul Independenței unde avem noi sediul. Îl invit pe domnul Mihai Ruști să ridice această diplomă, dacă nu o să mă duc eu și o să îi înmânez personal domnului primar, după Paști. Acum lumea este ocupată cu prăjiturile, mielul, ouăle, dar o să le-o dăm după Paști dacă dânsii nu își fac timp”, a precizat Marius Bălan- președinte PV BN.

Partidul Verde militează pentru sănătatea urbană și mediul înconjurător.

(21)

Leave a Reply