ipjbn

Informații pentru candidații la concursul IPJ BN !

Inspectoratul Județean de Poliție BN, informează candidații care participă la concursul pentru cele 43 de postruri libere, că la data de 19 noiembrie la sediul instituției va avea loc proba scrisă.

Accesul candidaţilor în incinta sălii de concurs se realizează OBLIGATORIU între orele 09:00 – 09:45. Candidaţilor care nu sunt prezenţi la ora 09:45 în săli nu li se va mai permite accesul şi vor fi declaraţi „neprezentat”, indiferent dacă se află sau nu în incinta instiuţiei unde se susţine proba.

La intrarea în sălile de concurs, candidaţii se vor prezenta NUMAI cu actul de identitate valabil (carte de identitate, permis de conducere sau paşaport) şi instrumentul de scris, obligatoriu pix/stilou cu pastă/cerneală de culoare albastră;( nu se admit pixuri/stilouri care permit ştergerea şi rescrierea). Sunt interzise materiale documentare, dicţionare, notiţe, însemnări, precum şi orice alte mijloace de calcul sau de comunicare.

„Pentru fiecare specialitate scoasă la concurs, locurile de desfăşurare sunt următoarele:

1.ORDINE PUBLICĂ /MEDIU RURAL: Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Municipiul Bistriţa, strada Nicolae Bălcescu, nr. 1-3, judeţul Bistriţa-Năsăud – sala mare de şedinţe, situată la etajul 2 în corpul de clădire B.

2.ORDINE PUBLICĂ /SPECIALITATEA ORDINE PUBLICĂ: Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, cu sediul în Municipiul Bistriţa, strada Nicolae Bălcescu, nr. 1-3, judeţul Bistriţa-Năsăud – sala de sport, situată la etajul 2 în corp clădire C .

3.ORDINE PUBLICĂ /MEDIU URBAN: Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, cu sediul în Municipiul Bistriţa, strada Nicolae Bălcescu, nr. 1-3, judeţul Bistriţa-Năsăud – sala de sport, situată la etajul 2 în corp clădire C .

4.ORDINE PUBLICĂ /REÎNCADRARE POLIŢIŞTI: Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, cu sediul în Municipiul Bistriţa, strada Nicolae Bălcescu, nr. 1-3, judeţul Bistriţa-Năsăud – sala de sport, situată la etajul 2 în corp clădire C.

5.POLIŢIE RUTIERĂ : Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, cu sediul în Municipiul Bistriţa, strada Nicolae Bălcescu, nr. 1-3, judeţul Bistriţa-Năsăud – sala de mese, situată la etajul 2 în corpul de clădire D”, informează IPJ BN.

(0)

Leave a Reply