inscrierile-la-innovation-labs-2016-sunt-deschise-pentru-bucuresti-cluj-napoca-sibiu-si-timisoara_size1

Înscrieri la Innovation Labs 2016

Ediția din acest an a programului de pre-accelerare Innovation Labs a deschis perioada de înscrieri pentru Innovation Labs, principalul program de preaccelerare pentru start-up-uri tehnice din România.

Tinerii care au o idee despre cum se poate utiliza tehnologia în domenii precum agricultură, securitate cibernetică, retail sau sănătate şi lifestyle se pot înscrie în cadrul programului pentru a-şi dezvolta proiectul cu ajutorul mentorilor. Prima etapă a programului constă în concursurile de tip hackathon care durează 24 de ore şi care se vor organiza în luna martie în Bucureşti (5 – 6 martie 2016) şi apoi în Cluj-Napoca, Sibiu şi Timişoara (12-13 martie).
Cei care vor reuşi să treacă de această etapă vor continua cu programul de mentorat din perioada martie – mai, în cadrul căruia se vor putea întâlni săptămânal cu specialişti din industria IT&C şi din ecosistemul antreprenorial pentru a-şi rafina prototipul iniţial spre un produs viabil cu aplicaţii directe în piaţă.

Innovation Labs 2016 este un program organizat de către Tech Lounge, Simplon, Fundația Comunitară Sibiu și BanatIT cu sprijinul Orange, Carrefour, The Romanian-American Foundation și al partenerilor: Microsoft, IXIA, Bloomberg, Intel Software, Adobe, Electronic Arts, Cisco Romania, Cyberint, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii (ANIS), împreună cu partenerii academici: Universitatea POLITEHNICĂ din București, Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea Politehnică Timișoara și Universitatea de Vest din Timișoara.

(6)

Leave a Reply