insotitor abor

Însoţitor de bord pentru Compania Transavia

Firma germană Unique Personalservice GmbH, ca reprezentant al Companiei Transavia oferă 5 posturi de însoţitor de bord pentru femei sau bărbați.
De regulă un însoţitor de bord are grijă la nevoile pasagerilor, face demonstraţii cu privire la utilizarea echipamentului de urgenţă din avion, servirea şi vânzarea băuturilor şi a gustărilor și de asemenea, însoţirea pasagerilor cu nevoi speciale.

Cei interesați pentru un asemenea post trebuie să aibă studii medii sau universitare finalizate, vârsta minimă de 18 ani, și  o înălţime cuprinsă între 1,60 şi 1,90 m. Totodată, constituie avantaj experienţa în sectorul de catering, să știe înota, să aibă un nivel ridicat de orientare către clienţi și să nu aibă tatuaje sau piercing vizibile.
E necesar să aibă cunoştinţe bune de limbă engleză, iar un avantaj îl constituie limba germană.
Salariul oferit este conform contractului colectiv de muncă în domeniu, este comunicat în timpul interviului.

Procesul de aplicare cuprinde 3 etape:
– transmiterea C.V -ului;
– interviul telefonic;
– persoanele preselectate în urma interviului telefonic, vor primi informaţiile necesare înregistrării online;
– interviul final în Munchen. Cheltuielile de deplasare în Germania pentru interviul final sunt suportate de către candidaţi.
Contractul de muncă este pe durată determinată de 18 luni, cu posibilitatea prelungirii pe perioadă nedeterminată. Programul de lucru este cu normă întreagă, de 40 ore/săptămână.

Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie, completat la calculator, în limba engleză sau germană (dacă este cazul) la adresa de e-mail work-in-germany@usgpeople.de, în atenţia dlui. Jens Brandt, cu specificarea „Cabin attendant” şi doar pentru monitorizare, fără feedback la buc_eures@buc.anofm.ro.
Termenul limită pentru aplicare este data de 31.07.2016 .

 

sursa foto. banisiafaceri.ro

(15)

Leave a Reply