Întâlnire „Formă și Dialog”

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și Muzeul de Artă Comparată Sângeorz Băi, organizează la data de 19 august, tradiționala întâlnire FORMĂ ȘI DIALOG.

Evenimentul prezentat de Vasile Duda și Icu Crăciunîncepe, începe de la ora 18.00.
Participă: artistul băcăuan IOAN BURLACU cu o expoziție de grafică și obiect, intitulată „Arc rotitor”, despre care criticul Iulian Bucur afirma că este „un demers despre disponibilitatea liniei de a se desprinde de suport, de a se ancora de sol și a urca în lumină”.

Ioan Burlacu este absolvent al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, secția desen, promoția 1978, membru titular al U.A.P., are 6 expoziții personale în Bacău, expoziții de grup în București (6), Suceava, Baia Mare, Chișinău, Iași, Reșița, Buzău, Bistrița etc., între 1991-2008, a expus în: Albania, Rusia, Elveția, Spania, Cehia, Finlanda, Franța etc., a participat la peste 20 de tabere de creații în diferite localități din România și străinătate, publică poezie și note de călătorie, a primit numeroase premii și este cuprins în diferite dicționare și enciclopedii.
Poeta VIOLETA SAVU este redactor al revistei „Ateneu”, este membră a U.S.R., a publicat 4 volume de poezie, realizează anchete literare, interviuri, semnează recenzii de carte și cronici plastice despre expoziții de artă contemporană. Își va lansa cartea de versuri „Franjuri” (ed.Tracus/Arte,2016)”, precizează managerul Complexului Muzeal BN, Alexandru Gavrilaș.

(1)

Leave a Reply