14030822_932241926898337_1326508819_n

Interviu cu Stryke!

Pentru că sunt persoane care te știu și sunt alții care probabil abia acum vor începe să asculte muzica pe care o faci, înainte de toate aș vrea să te prezinți.

Cine este Stryke, care este numele tău ți cu ce te ocupi atunci când nu faci muzică?
Stryke: Bună , numele meu e Brumar Alexandru , “ Stryke “ e personajul ce l-am creat care a devenit același om cu Brumar Alexandru , cât despre ce fac când nu fac muzică , sincer sa fiu trag tare ca orice om , că până la urma urmei sunt doar un simplu om care lucrează într-o fabrica și printre toate îmi fac timp să ajung la studio să fac ceea ce iubesc, adică muzică.
De unde a pornit pasiunea pentru muzică și când te-ai apucat să scri primele versuri?
Stryke: Pe la 13 ani am auzit prima piesă rap și tot am ascultat și tot am ascultat alte piese și tot la 13 ani am început să scriu versuri și de atunci mă tot antrenez în continuu și scriu .
Cine te-a inspirat cel mai mult la început și ce model sau modele ai în viață?
Stryke: Îmi plăcea mult Eminem, pot spune că muzica lui m-a inspirat în cea mai mare parte, cât depre modele, nu pot spune că am un model în viață. Ascult destul de mulți artiști și cunoscuți și mai puțin cunoscuți, dar am încercat să am ceva al meu, să nu fiu copie după alții.

Știu că ai deveit cunoscut după piesa „Jurnalul unui puști” și deja ați avut concerte la Bistrița. Ați cântat și în alte orașe?
Stryke: Cunoscut ? E okey sunt mândru de piesa “ jurnalul unui puști “ pentru că e parte din mine piesa aia , dar nu sunt deloc cunoscut în comparație cu alții, cât despre concerte am avut în 2015 un concert la Beclean, în rest doar în Bistrița .
Câte piese ați scos până acum și când veți scoate primul album?
Stryke: Sunt doar 3 piese de pe albumul semnat Mad House, dar mai avem multe piese singuri care sunt scoase înainte de a forma Mad House. Cel mai probabil albumul va ieși la începutul anului 2017 am vrea la sfârșitul anului 2016, dar nu suntem siguri dacă reușim să terminăm tot ce ne-am propus.
Presupun că pe album o să fie mai multe piese în colaborare cu alți amici? Ce poți să îmi spui despre album?
Stryke: Colaborări nu prea sunt pe album sunt doar 2 fete cu care am colaborat până acum, în rest piesele sunt așa, toți 4 membrii Mad House pe câteva piese, în rest sunt piese unde suntem și doar 2 pe o piesă și 3…….
Zilele astea o să publicăm încă o piesă, un lyric video , piesa se numește “ Caut “ și lucrăm la videoclipul piesei care poartă același nume ca și albumul “Esență tare “. Inițial am zis că facem 10 piese pe album după aceea ne-am răzgândit . Momentan avem 12 piese terminate și încă mai lucrăm la alte piese, dar oricum între timp până terminăm albumul mai dăm câte o piesă, două, trei de pe album

Cine se ocupă de videoclipuri? Regie și decoruri?
Stryke: Toate videoclipurile sunt regizate de Mad House și editate de mine sau Navzar ..Regia e făcută de toți, fiecare dintre noi vine cu câte o idee mai puțin la jurnalul unui puști care e făcut tot de mine și la piesa lui Navzar – Când mă scoți din minți care e făcuta doar de el.
Ce planuri de viitor ai legate de proiectul muzical?
Stryke: Pe lângă albumul cu Mad House vreau să mai fac câteva piese solo, vreau să fac tot felul de piese , de o vreme mi s-a pus pata să fac o piesă cu un chitarist. Vreau ca instrumentalul să fie doar tobe și o chitară acustică, în rest planul meu e să fac în continuare muzica indiferent de orice s-ar întâmpla.

Ce crede familia ta despre ceea ce faci? Te susține?
Stryke: Am o relație foarte bună cu ai mei (familia mea ) mă susțin moral și mă încurajează destul de mult.
Ce însemnă muzica pentru tine?
Stryke: Hmmm greu de exprimat în cuvinte ce înseamnă muzica pentru mine, dar hai că încerc… Muzica e o parte din mine care îmi păstrează echilibrul în viață și îmi dă speranțe și ambiție și mă face să mă ridic de fiecare dată când cad. Ce să zic… e aerul ce îl respir, asta e muzica pentru mine, e hrană pentru minte și suflet.
Te-ai certat vreodată cu băieții cu care colaborezi? Dacă da, care au fost motivele?
Stryke: Nu ne-am certat niciodată și nici nu cred că o să ne certăm. Pentru că fiecare dintre noi cautăm soluția perfectă în orice pornim să facem. Ajungem la un punct comun mai tot timpul.
Cum vezi tu lumea în stadiul ei actual? (plan social,politic,spiritual)
Stryke: Știi vorba aia “e fiecare cu lumea lui “, părerea mea e că fiecare își crează involuntar o lume în care are o familie, prieteni,etc, încercând să ocololească realitatea .
Când și dacă o să ai un copil ți-ar plăcea să-ți calce pe urme? L-ai îndemna să facă ce faci tu?
Stryke: Mi-aș dori copilul meu să-mi calce pe urme, dar în același timp mi-aș dori să invete să cânte la un instrument sau mai multe .
Crezi în Dumnezeu? Dacă da, de ce? Dacă nu, de ce?
Stryke: Da cred în Dumnezeu . De ce ? Pt că fiecare om are nevoie să creadă în ceva și că cineva e sus și ne mai întinde câte o mână de ajutor, dar nu sunt genu care să meargă la biserică. Eu cred în Dumnezeu în “felul meu“.
Cum te vezi în viitor? Crezi că o să ajungi renumit în țară?
Stryke: Sincer să fiu așa mă văd în viitor: încă făcând muzică de care vreau eu, și pe la vreo 70 de ani o să ma înâtâlnesc cu băieții și o să îi înebunesc să mai facem o piesă .
Dacă mai ai ceva de adaugat, o vorbă pentru fani?
Stryke: Mulțumesc tuturor celor care dau play pieselor mele și tuturor care mă susțin și dau share și susțin mișcarea underground din România și multă baftă și noroc tuturor în îndeplinirea viselor. Pace în suflet .
Mulțumesc pentru timpul acordat și baftă în proiectele muzicale, dar și în ceea ce își propui.
Stryke: Mulțumesc din suflet și multă baftă și noroc și ție . Pace în suflet .

(342)

Leave a Reply