drum

Investiție de 14 milioane lei, recepționată

Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, alături de vicepreședintele CJ-Dorin Popescu, Ioan Cira-primarul comunei Monor), Ioan Dedean-primarul comunei Şieuţ și Olimpiu Iuga Napeu- primarul comunei Şieu, au făcut recepția lucrărilor de modernizare a DJ 154 Sărata – Monor – limita județului Mureș (35 de km), care au început la sfârșitul anului trecut și au costat 14 milioane de lei (3 milioane de euro), bani de la bugetul județului. Lucrările de asfaltare au fost efectuate de Strabag – ARL Cluj pe toată lungimea drumului, de la Sărata până la Monor, la limita de judeţ, pe o distanţă de 35 de kilometri.

„Un drum de 34 de km recepționat astăzi!
Este vorba despre unul dintre cele mai circulate drumuri din județ, care înainte de modernizare se afla într-o stare deplorabilă, DJ 154 (Sărata-Mărișelu-Șieu-Șieuț-Monor).
În acest drum, Consiliul Județean a investit peste 3 milioane de euro, asigurați integral din bugetul instituției!
De acest drum vor beneficia cel puțin 11.000 de oameni din Monor, Șieuț, Șieu și Mărișelu dar și întregul județ, dată fiind noua legătură de calitate cu județul Mureș”, a precizat președintele CJ BN, Radu Moldovan.

(5)

Leave a Reply