iosif ureche

Iosif Ureche participă la Dunlop Romania Superbike

Pilotul Iosif Ureche va participa în acest sfârșit de săptămână, la cea de-a 3-a etapă din Campionatul de Motociclism Viteză pe Circut, Dunlop Romania Superbike.

Echipa clubului moto bistrițean Crazy Snails va face deplasarea, în Cehia, acolo unde se desfășoară etapa, pe mult îndrăgitul circuit de MotoGP.
Beneficiind de un suport tehnic și financiar adecvat, Iosif va încerca o clasare pe podium la clasa superbike, destinată motocicletelor echipate cu motor de 1000 cm3.

Răgazul avut de la ultima etapă desfășurată în Ungaria, i-a dat bistrițeanului ocazia de a se mobiliza și concentra pe obținerea unui rezultat cât mai bun la această etapă, contând pentru punctele prețioase din clasamentul general.

Romanian Superbike, cunoscut și ca RoSBK este cea mai populară competiție de motociclism viteză pe circuit organizată pentru sportivii români. Prima ediție a avut loc în 2008. Din 2011, de când Dunlop a devenit sponsor principal, denumirea competiției este Dunlop Romanian Superbike sau Dunlop Rosbk. Un sezon competițional are de obicei între 6 și 8 etape disputate pe circuite recunoscute la nivel european. Prima etapă disputată în România a avut loc în perioada 3-5 octombrie 2014 pe circuitul Motorpark România. În 2007 Firemotorsport a organizat primele întreceri pe circuit pentru sportivii români în Grecia pe circuitul de la Serres. De la început s-au alăturat și sportivi din Bulgaria, Grecia Turcia și Israel, informează o un post tv local.

(5)

Leave a Reply