CJ

ÎPS Andrei Andreicuț la ședința CJ BN

La finalul ședinței Consiliului Județean, care a avut loc la data de 27 iulie, Înaltpreasfinţitul Andrei Andreicuţ, Arhiepiscop al Vadului, Feleacului şi Clujului şi Mitropolit al Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului, alături de protopopii Alexandru Vidican, Ioan Dâmbu şi Doru Zinveliu, protopopul greco-catolic Ioan Vasile Frişan, pastorul reformat Andras Peter şi pastorul Viorel Deac au rostit împreună rugăciunea „Tatăl nostru”. Mitropolitul Andrei a sfinţit o cruce din lemn, care a fost ulterior amplasată sub stema României.

„Cred că la începutul oricărui drum trebuie sa îl avem alături de noi pe Dumnezeu!
Astăzi, la începutul unui nou mandat, l-am avut în mijlocul nostru pe Dumnezeu, adus de o Rugăciune Ecumenică susținută de reprezentanții cultelor religioase din județul nostru.
Mă rog și eu Bunului Dumnezeu să ne dea înțelepciune pentru a face lucruri concrete pentru oameni și în noul mandat!” a notat președintele CJ BN, Radu Moldovna, pe pagina de socializare.

La final, Mitropolitul Andrei le-a dăruit consilierilor cartea „Mai putem trăi frumos? Pledoarie pentru o viaţă morală curată”, binecuvântându-i pe consilieri.

sursa foto. CJ

(18)

Leave a Reply