jaf

VIDEO! Jaf ca în filme!

Un bărbat, în vârstă aproximativ 30 de ani, cu ochelari și șapcă a intrat în această dimineață în sucursala Raiffeisen Bank din Bistriţa, situată pe strada Năsăudului, iar sub amenințarea unei arme, a cerut banii din seif, 19.000 lei.
Alarma a fost dată de către o femeie care tocmai își plătise rata.

„La data de 5 iulie 2016, în jurul orelor 10.27, poliția a fost sesizată despre faptul că un bărbat a pătruns în sediul unei unități bancare din municipiul Bistrița unde prin amenințare cu o armă a cerut banii din seif. Din primele acesta a sustras o sumă de bani urmând ca reprezentanții unității bancare să ne comunice prejudiciul. Facem precizarea că nu a fost rănită nicio persoană. Au fost declanșate cercetări în vederea identificării principalului suspect, recuperarea prejudiciului cauzat, precum și tragerea la răspundere penală a acestuia. Suspectul este o persoană de sex masculin, nu era mascată, avea ochelari și o șapcă. Au fost instituite filtre în toate județele, inclusiv în județele limitrofe, colegii noștrii comunică permanent cu colegii din alte județe”, a precizat Alexandra Vereşezan – purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Poliția îl caută pe făptaș, instituind filtre în întreg județul dar și în județele limitrofe.

Din fericire nu a fost rănită nicio persoană. Cine poate oferi detalii referitoare la bărbatul care a comis jaful  este rugat sa sune la 112.

sursa video IPJ BN

(46)

Leave a Reply