jandarmi

Jandamii au aplicat peste 5.000 de sancțiuni

Sancţiuni de 5.400 de lei aplicate de jandarmi în ultimele 24 de ore.

„Joi, 10 martie a.c., jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa şi din cadrul Secţiei Năsăud au executat mai multe acţiuni punctuale privind prevenirea cerşetoriei, prostituţiei dar şi privind asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică pe raza municipiului Bistriţa, respectiv pe raza oraşului Năsăud”, informează IJJ BN.

Astfel, în câteva ore au fost verificate în baza de date 37 de persoane şi au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale şi trei avertismente scrise.
Numai pe drumul de centură al municipiului Bistriţa pe linia prevenirii prostituţiei au fost aplicate 8 amenzi în valoare totală de 4.000 de lei. De asemenea pentru apelarea în mod nejustificat la mila publicului (cerşetorie) şi lipsa supravegherii minorilor, jandarmii au aplicat 4 sancţiuni în valoare totală de 900 de lei.
Totodată au fost aplicate sancţiuni şi pentru tulburarea liniştii publice, aruncarea de resturi menajere pe domeniul public, participare la scandal, adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare şi ridicarea de resturi de exploatare din fondul forestier.

(13)

Leave a Reply