13000078_1585267168452327_6811061924080038487_n

Jandarmii, câinii de serviciu și elevii

Activităție Jandarmilor bistrițeni în școli au continuat la data de 19 aprilie la Grupul Școlar Grigore Moisil şi Şcoala Gimnazială Mărişelu în cea de a doua zi din săptămâna Şcoala Altfel 2016.

„În cea de a doua zi dedicată elevilor, jandarmii au fost prezenţi la Colegiul Tehnic Grigore Moisil Bistriţa şi la Şcoala Gimnazială din Mărişelu.
Cadrele didactice şi elevii prezenţi la activităţi au fost deosebit de încântaţi de exerciţiile demonstrative cu câinii de serviciu.
Elevii s-au arătat interesaţi de materialele şi tehnica din dotarea jandarmilor, majoritatea dintre cei prezenţi probând căştile şi vestele antiglonţ. De la acest demers nu s-au abţinut nici unii profesori.
Cei din clasele terminale şi-au exprimat dorinţa de a deveni jandarmi după terminarea studiilor”, informează IJJ BN.

Totodată, și Plutonul de Jandarmi Beclean a fost vizitat de elevii claselor a V a si a VI a, de la Școala Gimnazială Ciceu Giurgești.

„Elevii au vizitat sediul unde jandarmii din orașul Beclean își desfășoară activitatea și au putut vedea tehnica din dotarea oamenilor legii”, adaugă IJJ BN.

Activităţile dedicate elevilor, continuă miercuri la liceele din oraşul Năsăud, joi 21 aprilie, la liceele din oraşul Beclean iar vineri, 22 aprilie a.c. activităţile se vor încheia la Liceul Solomon Haliţă din Sîngeorz-Băi.
În acest an, sloganul acestor activităţi este COPILĂRIE ŞI ADOLESCENŢĂ FĂRĂ GRIJI!

(6)

Leave a Reply