Jandarmii pregătiţi pentru noul sezon competiţional 2016-2017

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistrita-Năsăud a fost organizată o întâlnire cu reprezentanţi ai instituţiilor publice care au responsabilităţi pe linia prevenirii şi combaterii violenţei în sport.

„Potrivit prevederilor Legii nr. 4 din 2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, modificată şi completată de Legea nr. 10 din 2012, premergător debutului/reluării sezonului competiţional, Jandarmeria Bistriţa-Năsăud a invitat la dialog în cadrul unei şedinţe comune, pe reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Bistrita-Năsăud, Inspectoratului de Poliţie Bistrita-Năsăud, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa al judeţului Bistrita-Năsăud şi pe cei ai Poliţiei Locale din cadrul Primăriei municipiului Bistriţa. La discuţii au participat şi reprezentanţii cluburilor sportive de la nivel judeţean şi personalul responsabil cu respectarea ordinii şi siguranţei publice la manifestările sportive care vor fi organizate în noul sezon competiţional”, informează IJJ BN.

Scopul întâlnirii iniţiate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistrita-Năsăud, a fost acela de a identifica direcţiile de acţiune şi de a stabili modul de cooperare şi canalele de comunicare între instituţiile abilitate privind prevenirea şi combaterea violenţei la manifestările sportive la nivelul judeţului Bistrita-Năsăud.

(3)

Leave a Reply