POLITIE

Jurământ de credință, la IPJ BN

Astăzi, 11 iulie, 34 de agenţi de poliţie au depus jurământul de credinţă.

Aceştia au promovat în luna mai 2016 examentul de încadrare din sursă externă şi reîncadrare.

Ceremonia a debutat cu intonarea Imnului de Stat al României. Cei 34 de agenţi de poliţie au depus jurământul de crediţă într-un cadru festiv, organizat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, unde au participat: conducerea inspectoratului, reprezentanţi ai organizaţiilor sindicale şi ai instituţiilor publice locale.

„Primul angajament pe care şi l-au luat în cariera de poliţist a fost un moment important, plin de emoție, la care au luat parte atât familiile cât şi prietenii acestora.

În perioada 25.07-21.10.2016, poliţiştii vor urma cursurile de formare profesională la instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, iar după absolvirea examenului de definitvare îşi vor desfăşura activitatea în mediul rural şi vor răspunde cu profesionalism şi promptitudine nevoilor comunităţii unde vor activa”, informează IPJ BN.

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud comisar şef de poliţie Jurcan Claudiu-Petru a dat citire mesajului transmis de către Inspectorul General al Poliţiei Române- chestor de poliţie Bogdan Despescu, după care a făcut câteva precizări în nume personal.

„Vă așteaptă în față o carieră frumoasă, dar dificilă, care presupune de multe ori sacrificii, însă vă garantez că, atunci când veți reuși să vă duceți la bun sfârșit misiunea, veți avea satisfacția că aţi câștigat respectul cetățeanului,, urându-le mult succes în activitatea profesională”, a precizat comisar şef de poliţie Jurcan Claudiu-Petru.

(32)

Leave a Reply