La final de carieră!

Colonel Fătu Iacob cel care a îndeplinit funcţia de prim adjunct al inspectorului şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, a ajuns la momentul pensionării şi anume trecerea în rezervă.

„Joi, 27 octombrie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, a avut loc activitatea dedicată trecerii în rezervă care s-a desfăşurat în prezenţa cadrelor inspectoratului”, informează IJJ BN.

Ofiţer cu o activitate meritorie în Jandarmeria Română, colonel Iacob Fătu s-a pensionat după 33 de ani de activitate desfăşurată în domeniul ordinii şi siguranţei publice.

În prezenţa cadrelor, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, domnul col. Furnea Florin, a dat citire ordinului de trecere în rezervă a celui care a slujit Jandarmeria şi cetăţenii vreme de 33 de ani. Colonel Fătu Iacob a ocupat funcţia de prim adjunct al inspectorului şef timp de 3 ani, după ce timp de 8 ani în care a ocupat funcţia de şef Serviciu Ordine şi Siguranţă Publică.

Prin intermediul domnului inspector şef col. Furnea Florin, jandarmii bistriţeni i-au adresat un mesaj de rămas bun şi mulţumiri pentru întreaga activitate desfăşurată în cadrul inspectoratului.

(1)

Leave a Reply