IGNATIUC 1

Larisa Miskolczi, în vizită la Beclean

Ambasadorii Dialogului Structurat cu Tinerii, Larisa Miskolczi-Ambasador al Dialogului Structurat cu Tinerii în județul Maramureș, și Andreas Elgard-Ambasador al Dialogului Structurat cu Tinerii în județul Timiș, s-au întâlnit cu tinerii Beclenari și cu decidenții politici la nivel local și județean.

Aceștia le-au povestit tinerilor despre voluntariat și importanța lui în dezvoltarea personală și profesională.
A 2-a parte a conferinței s-a bazat pe Dialog Structurat.

„Țin să-i mulțumesc domnului primar, Nicu Moldovan care a salutat inițiativa noastră și mai mult decât atât ne-a promis tot sprijinul lui. Tinerii Beclenari sunt norocoși pentru că administrația publică sprijină acțiunile de tineret și acest lucru este important atât pentru noi, cât și pentru societate.
Mulțumim și domnului Bogdan Ivan Gruia – purtător de cuvânt al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, un tânăr ca și noi, care a dovedit că tinerii au șanse reale!
Împreună cu colegii mei Ambasadori, domnul primar Nicu Moldovan și președintele „Fundației Mărioana”- Beclean, domnul Paul Boroș am vizitat „perla transilvaniei”, este vorba de stațiunea Băile Figa”, a preciat Alex Ignatiuc, președinte al Ligii Elevilor Social Democrați din județul Bistrița-Năsăud.

De asemenea, tinerii ambasadori au menționat:

„Nu credeam că într-un oraș din Transilvania, respectiv Beclean, există o asemenea capodoperă. Este de apreciat ce a reușit să facă Administrația Publică”.

Totodată, Ignatiuc a ținut să menționeze sincere felicitări părintelui Alin Ciprian Cindea.

„Îl felicit și pe părintele Alin Ciprian Cindea, un „veteran” în ale voluntariatului. Vineri seara le-am făcut și o vizită părintelui Alin și părintelui Felician Neagos. Doi oameni pe care-i respect și care au reușit să pună pe picioare o adevărată echipă de tineri, probabil și un model pentru alții”, a adăugat Ignatiuc.

sursa fot. Alex Ignatiuc

(109)

Leave a Reply