LIVIU RUSU 1

Liviu Rusu: „Bistrița e în agonie și e nevoie de măsuri urgente!”

Candidatul UNPR, Liviu Rusu, la Primăria Bistrița, este de părere că traficul poate fi decongestionat dacă se realizează 4 benzi pe actuala centură.

„Pe centura existentă realizăm două benzi peste șanțurile colectoare care vor fi subterane și vom avea în total 4 benzi. Am verificat aceste aspecte și putem acționa imediat pentru că este spațiu suficient. Primăria poate prelua acest drum de 7 kilometri și investi în infrastructură, deoarece bugetul permite acest lucru. Facem separatoare de sens, parcări, sensuri giratorii și astfel am fluidizat traficul. E o soluție simplă, la îndemână. Acolo unde sunt proprietăți (pe porțiuni foarte mici) vom face o bandă în plus față de ce există acum.

Sunt adeptul unor proiecte urgente, cu impact imediat. Am condus Consiliul Județean în perioada 2008-2012 și am implementat cel mai mari proiecte de dezvoltare din istoria județului: pe infrastructură, pe gestionarea deșeurilor solide și pe extinderea rețelelor de apă-canal.

La capitolul drumuri, Bistrița e în agonie și e nevoie de măsuri urgente!

În urma unei vizite pe așa-zisa centură a Bistriței am observat că traficul se desfășoară foarte lent și trebuie intervenit imediat. Este de datoria primarului să realizeze investiții de viitor, dar cu pragmatism și seriozitate.

Sunt convins că tovarășii aflați la conducere NU au fost pe teren să vadă situația reală, dar un primar adevărat NU are ce sta în birou, ci să fie prezent mereu, să ia pulsul și să execute proiectele cetățenilor! De-asta e alesul lor, să-i reprezinte pentru că cetățenii hotărăsc proiectele Bistriței!” spune Liviu Rusu.

(3)

Leave a Reply