fotbal-2

Mai are nevoie de o victorie

Liderul Ligii a IV-a, FC Bistrița, care mai are nevoie de o victorie pentru a juca barajul de promovare în Liga a III-a, s-a impus în finala județeană a Cupei României, desfășurată pe Stadionul ”Jean Pădureanu”, în fața formației Minerul Rodna, locul 2 în Seria 1 a Ligii a V-a, scor final 3-1. Cătălin Bucur a deschis scorul în minutul 20, iar Răzvan Țigorean a mărit diferența în minutul 42, stabilind rezultatul la pauză. Minerul Rodna a redus din handicap imediat după reluare, în minutul 50, însă Abiel Deac a marcat pentru 3-1 în minutul 71 și a închis tabela.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Bistrița formată din Mihai Marica – Marius Lazăr, Mircea Roșca. Observator: Toma Ivan. La meci au fost prezenți aproximativ 800 de spectatori.
FC Bistrița a ajuns în această fază după ce a trecut de Voința Livezile (2-1), Atletico Monor (5-0) și Heniu Leșu (3-2). Minerul Rodna a învins echipele Hebe Sîngeorz-Băi (3-1), Someșul Rebrișoara (3-2), AFC Budac (5-4), Eciro Forest Telciu (5-0), ACS Dumitra (10-9 pen.), Victoria Uriu (4-2). Câștigătoarea va accede în faza superioară a competiției, în care intră și formațiile de Liga a III-a.
FC Bistriţa şi-a câştigat dreptul de a juca pentru prima dată finala județeană a acestei competiţii, cea mai bună performanţă de până acum fiind disputarea semifinalei contra echipei secunde a Gloriei, chiar în primul an de la înfiinţare, potrivit unei televiziuni locale.

(5)

Leave a Reply