MARATON

Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca

Cluj-Napoca găzduiește pe 19 aprilie 2016 Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca, al doilea cel mai mare eveniment de alergare din România care reunește la linia de start alergători profesioniști și amatori de toate vârstele, într-un spectacol sportiv menit să plaseze orașul pe harta orașelor sportive europene.

În 2016, la a VI-a ediție, participanții pot alege una din cele 4 curse tehnice – maraton, semimaraton, cros de 10 km, maraton ștafetă – sau cursele dedicate începătorilor – crosul de 6km sau cursa copiilor.

Traseul competiției străbate centrul istoric al orașului iar participarea la concurs este o modalitate inedită de a-l descoperi, într-o companie prietenoasă și într-o atmosferă evergizantă ca cea a unui eveniment sportiv.

Maratonul International AROBS Cluj-Napoca este organizat de Runners Club și face parte din programul de evenimente de alergare pe care asociația le derulează anual în toată țara, cu scopul declarat de a promova alergarea ca sport de masă și un stil de viață sănătos prin practicarea alergării.

„A sosit timpul să-ți dezvăluim suprizele din kit-ul de participare de la MIACN 2016! Ne place varietatea cromatică iar anul acesta pachetul tău de participare va fi în nuanțe de albastru. Pentru că luna aprilie e încă destul de răcoroasă ne-am gândit că este o idee bună să îți oferim un tricou tehnic cu mânecă lungă în locul tricoului tradițional.
Tricoul oficial MIACN 2016 îl vei găsi în kit-ul de participare de la toate probele competiționale: maraton, semimaraton, maraton ștafetă și crosul de 10km. Tricoul poartă simbolurile maratonului, stadionul de la Cluj Arena de pe care dăm startul, într-o versiune stilizată, cele șase steluțe care marchează a VI-a ediție a concursului și în prim plan, apari tu, alergătorul și personajul principal al competiției. Credem că tricoul disponibil în două modele, feminin și masculin, se va asorta minunat cu jambierele de compresie pe care le vor primi maratoniștii și semimaratoniștii, și cu medalia de la final, pe care ți-o vom dezvălui în următoarele săptămâni.
Așadar, fii cu ochii pe noi, suprizele de-abia au început!”, precizează organizatorii.

sursa foto: maraton-cluj

Tricouri-MIACN-2016-600px

(16)

Leave a Reply