AFIS INAUGURARE PALATUL CULTURII

Marea inaugurare a Palatului Culturii!

Astăzi are loc marea inaugurare a Palatului Culturii.
Cu această ocazie, începând cu ora 18:00, în cadrul inaugurării Palatului Culturii, are loc un deosebit concert simfonic. Participă instrumentiștii profesioniști de la Filarmonica și Opera din Iași, dirijați de Alexandru Ilie, mezzo-soprana Asineta Raducan și baritonul bistrițean Adrian Mărcan, soliști ai operei din Brașov. De asemenea, se va putea urmări teatru, apoi artista Andra, concertează pe platoul din fața Palatului Culturii, și totodată se va asculta în cea de-a patra zi muzică folclorică.

„La început de primăvară, clădirea Centrului Cultural Municipal „George Coşbuc” îşi redeschide porţile după finalizarea lucrărilor de modernizare care îi redau frumuseţea şi strălucirea pe care o merită. Alături de cele mai bune gânduri, pe care le transmit concitadinilor în primele zile ale lunii martie, sunt convins că inaugurarea Palatului Culturii este un dar pe care noi toţi îl merităm.
Am onoarea să invit cetăţenii Municipiului Bistriţa, în zilele de 1 – 4 martie 2016, la manifestările artistice organizate cu prilejul inaugurării Palatului Culturii, spectacole care vor începe în fiecare seară de la ora 18.00.
În zilele de 1 şi 2 martie vor avea loc Concertul simfonic inaugural şi respectiv deschiderea stagiunii teatrale. Intrarea va fi permisă începând cu ora 17.00 iar accesul în sală nu va mai fi permis după ocuparea tuturor locurilor. Nu au fost puse în vânzare bilete şi nici nu au fost transmise invitaţii, astfel încât îi rog pe toţi cei care doresc să participe la aceste evenimente să vină înainte de ora 18.00.
În zilele de 3 şi 4 martie vor avea loc Concertul Andra şi un Concert folcloric extraordinar, care se vor desfăşura pe scena amplasată în faţa Palatului Culturii.
Vă aştept să ne bucurăm împreună de aceste patru seri minunate, cu spectacole de înaltă ţinută artistică şi să redescoperim împreună frumuseţea fostei Case de Cultură care îşi merită acum pe deplin noul nume – Palatul Culturii”, precizează primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Teodor Creţu.

(3)

Leave a Reply