orasul Bistrita

Marius Rus: „Îmi umpleți cutia poștală cu minciunile voastre”

Vicepreședintele PV BN, Marius Rus, este mâhnit de cum se face campania politică de către unele partide. Acesta susține că se vrea exterminarea ca națiune.

„Bătălia politica se dă pe facebook. În plinăa campanie electorală, mă întreb de ce naiba mai cheltuiți cu fluturași și îmi umpleți cutia poștală cu minciunile voastre pe care le înghit de peste 25 de ani. V-am mai spus și o repet: „Sunteți corigenți la examenul de capacitate în fața Europei”. Nu sunteți capabili să gestionați nimic! Sistemul educațional, sănătatea, etc. Ați adus în moarte clinică, industria, agricultura și de asemenea, infrastructura ați falimentat-o. Ați reușit prin politicile voastre mafiote să dezbinați un popor întreg despărțind, părinți de copii, femei de bărbați, împrăștiați prin toată lumea de la apus la răsărit.
Toată clasa politică este coruptă până în măduva oaselor. Pe voi nu vă interesează bunăstarea și prosperitatea acestui popor, lăcomiți la averi fabuloase, la luxuri și extravaganță, ca mai apoi să sfârșiți prin pușcării sau sinucideri. Mă întreb cum vă mai răbdă pământul pe care-l furați de 25 de ani cu zăcăminte cu tot. Aveți politici care bag seama că încet, încet vreți să ne exterminați, să dispărem ca națiune prin tot felul de inginerii diabolice care nasc monștrii. Mă întreb în care instituție să mai am încredere, având în vedere că și al doilea om în stat a ajuns bandit și cercetat de DNA. Să nu mai vorbim de spitale în care te duci viu și ieși mort, pentru că riști să pescuiești cine știe ce bacterii”, spune Marius Rus.

(23)

Leave a Reply