apa

Marius Rus: „Petrești…în moarte clinică!”

Vicepreședintele PV BN, Marius Rus, a precizat că a rămas cu un gust amar după ce a reușit să nimerescă „în paradisul braconierilor”. Acesta a vizitat o baltă de la Petrești, unde se pare că din cele relatate de alți pescari, autoritățiile știu situația, însă nimeni nu a luat vreo măsură înpotriva braconierilor.

„Petrești…în moarte clinică! Mișeilor tot o să cădeți și voi în plase!

După o aventură azi pe brațele Somesului Mic, în zona localităților Petrești și Salațiu, în căutarea dințoaselor ardelenești am rămas cu un gust amar de la prima oră a dimineții, când m-am trezit singur pe baltă, uimit de faptul că în weekend era plin de pescari. Am realizat că ceva nu este în regulă. Apoi într-o vreme au apărut doi pescari care mi-au relatat situația.

Citez: „Domnule ați nimerit în paradisul braconierilor, locul unde noapte de noapte se întind plase, știe și poliția și toată lumea și nimeni nu face nimic”.

Dezamăgit și neputincios de a putea salva ceva din ce a mai rămas, am plecat cu un gust amar și cu un mare regret că am mai pierdut o baltă și lupta cu braconierii”, a precizat ecologistul Marius Rus.

(15)

Leave a Reply