per

Mârza: „Reprezentanţii PER promit să urmărească îndeplinirea celor propuse în campania electorală”

PER BN mulțumește electoratului pentru susținere.

„Partidul Ecologist Român mulţumeşte tuturor celor care ne-au votat în 5 Iunie de Ziua Mondială a Mediului şi tuturor susţinătorilor ecologismului din Bistriţa şi din judeţul Bistriţa-Năsăud. În urma sprijinului acordat de dumneavostră, Partidul Ecologist Român a reuşit performața de a-şi confirma şi consolida poziţia a patra între formaţiunile politice la nivel local, trimiţând doi consilieri în Consiliul Local Bistriţa: domnii Mircea Archiudean şi Teodor Ioan Mârza. Am dovedit deja că suntem principalul vector al înnoirii promovând în politica locală cel mai mare număr de oameni noi în ultimii 4 ani.
La nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud Partidul Ecologist Român a câştigat un număr de şase mandate de consilier local cu două mai mult decât în urmă cu patru ani. Celor doi consilieri locali din Bistriţa li se aduga doi consilieri locali la Dumitra – dl. Ioan Deneș şi dl. Nuț Valer și câte un consilier local în comună Șanţ – dl. Viorel Grapini și în comuna Șieuț – dl. Partenie Olar. Am mai avut candidaţi în comuna Șieu în care domnul Ioan Zbâncă a obţinut un scor mult peste pragul electoral, dar din păcate cu doar un vot mai puţin decât scorul ultimului intrat în Consiliul Local. În condiţiile noii legi electorale care a impus prezentarea de liste de susţinători la depunerea candidaturilor fapt care a constituit o barieră la intrarea în competiția electorală pentru mulți din reprezentații noștri, cu doar 5 liste de candidați depuse în judeţ, P.E.R. a obţinut un procent de 2%, pe care noi îl considerăm bun pentru momentul actual și promițător în perspectivă.
Cu gândul la viitor, reprezentanţii PER promit să urmărească îndeplinirea celor propuse în campania electorală, să facă auzită vocea iubitorilor naturii în consiliile locale, să aibe iniţiativă și să propună proiecte care să servească dezvoltării armonioase a comunităţilor locale în limitele asigurării protecţiei mediului şi folosirii sustenabile a resurselor. Mulţumită dumneavoastră acest lucru este în continuare posibil”, a precizat Ing. Teodor Ioan Mârza.

(8)

Leave a Reply