ILYO

Medalii naționale la taekwondo

Clubul de taekwondo CS ILYO a participat cu 5 sportivi la Campionatul Naţional de juniori de la Constanţa şi toţi au reuşit să urce pe podium.

Ionela Mustaţă şi David Mureşan şi-au mai confirmat o dată valoarea şi au luat medalii de aur şi titluri de campioni naţionali. Deşi are doar 14 ani, Ionela a învins-o pe multipla campioană naţională şi balcanică din anii trecuţi la categoria 14-18 ani, iar David a avut o prestaţie ireproşabilă.

De asemenea, Sonia Hodârnău a câştigat o medalie de argint iar Dan Cantor şi Ştefan Dragomir s-au întors acasă cu bronz, toţi făcând faţă unor competitori mai înaintaţi ca vârstă şi implicit ca gândire, ca analiză a tacticii şi strategiei de meci.

Tot la Constanţa s-a desfăşurat şi prima ediţie a Cupei Tomis, iar bistriţenii au pus din prima mâna pe trofeu. Surorile Ana şi Maria Riti şi-au învins clar adversarele de la categoria lor, 10-0 şi 10-9, dovedind că rezultatele lor din ultima vreme nu sunt întâmplătoare. Amândouă au urcat pe prima treaptă a podiumului, cu medalii de aur la gât, potrivit unui post local tv.

(1)

Leave a Reply