medalii

Medalii pentru pompierii bistrițeni

Pompierii au câștigat cele mai multe medalii la Campionatul de atletism și cros al MAI, adjudecând primul loc în clasamentul general al competiției, organizată de Centrul Cultural al MAI.

„Rezultatele obținute de către salvatori demonstrează, încă o dată, că latura sportivă completează suita calităților pe care le dețin: curaj, devotament şi onoare.
Din lotul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au făcut parte trei pompieri bistrițeni: plt. maj. Bălan Nicolae (cros), plt. maj. Borgovan Marian (aruncarea greutății) şi plt. Pop Marius Vasile (aruncarea greutății)”, informează ISU Bistrița.

După ce s-au întrecut în probele campionatului cu cei mai buni atleți din Ministerul Afacerilor Interne, plutonierul major Nicolae Bălan şi plutonierul major Marian Borgovan se întorc acasă cu rezultate remarcabile după probele care s-au desfășurat la Poiana Brașov.
Dintre cei 200 participanți din IGSU, IGPR, IGJR,IGPF şi ai Aparatului Central, 42 de participanți au fost din cadrul IGSU.

Dintre aceștia, plt. maj. Nicolae Bălan a ocupat prima treaptă a podiumului, acesta obţinând titlul de campion la cros, probele de 1500 şi 6000 de metri, iar plt. maj. Borgovan Marian a ocupat locul al treilea al podiumului la proba de aruncarea greutății.

Nicolae Bălan a ocupat locul I şi anul trecut în cadrul Campionatului National de Atletism si Cros pe MAI şi la multe alte competiții de profil şi are participări la concursuri internaționale de atletism, de asemenea, cu rezultate foarte bune.

sursa foto. ISU BISTRITA

(8)

Leave a Reply