MENSC

MENCS scoate posturi la concurs

La nivel național, au loc concursuri pentru ocuparea a 53 de funcţii vacante de inspector şcolar general adjunct din inspectoratele şcolare judeţene şi a 13 funcţii vacante de directori ai caselor corpului didactic (CCD).
Acestea au loc în perioada 19 mai – 10 iunie 2016.

Totodată, pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar general adjunct va fi organizat concurs inclusiv în Bistrița-Năsăud. Și funcţiile de directori ai caselor corpului didactic, sunt scoase de asemenea la concurs posturi în mai multe județe, printre care și Bistrița-Năsăud.

Dosarele de înscriere pot fi depuse, în intervalul 20 aprilie – 4 mai 2016, la sediile inspectoratelor şcolare pentru ale căror funcţie de conducere de candidează, iar probele vor avea loc la sediul Ministerului Educaţiei. Concursul pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar general adjunct, precum şi a funcţiilor de director CCD se organizează pe baza metodologiei valabile şi în cazul concursului pentru posturile de inspector şcolar general. În condiţiile în care, după finalizarea concursului, rămân vacante funcţii, nu pot ocupa aceste funcţii, prin detaşare în interesul învăţământului până la organizarea unui nou concurs, persoanele care până la organizarea concursului au ocupat funcţii de conducere în inspectoratele şcolare sau în casele corpului didactic şi nu au participat la concurs şi persoanele care s-au prezentat la concurs, dar nu l-au promovat.

 

(1)

Leave a Reply