tintean-ALDE

Mirela Cârcu-președinte interimar ALDE BN

Dorin Popescu, a dat citire deciziei din 22 februarie a copreședinților ALDE Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, prin care Mirela Cârcu este numită în funcția de președinte al filialei județene ALDE. După care a trecut la vorbitor Mirela Cârcu.

„Mulțumesc domnului Dorin Popescu pentru faptul că este un coleg desăvârșit, un om minunat și un om care are de dat foarte multe în viața politică.Sunt convinsă că domnul Dorin Popescu va fi alături de noi în continuare, ne va ajuta în munca care va urma în următoarele 3 luni până la alegeri, și ne dorim ca pe drumul pe care a pornit să reușim să avem cât mai multe realizări. La data de 5 iunie vor fi alegerile. Doresc tuturor memebrilor din biroul executiv succes în activitatea care urmează și să avem rezultate cât mai bune”, a precizat Mirela.

A urmat momentul în care fostul prefect Ioan Țintean, acum șef al Administrației Județene a Finanțelor Publice, a semnat adeziunea la ALDE.

„Suntem un grup unit, rămânem uniți în continuare, ne batem pentru loc fruntaș în ce privește rezultatele la alegerile locale. Sunt decis să renunț la orice alte funcții publice și în care am fost. Vreau să mă lupt alături de această echipă indiferent de ce se întâmplă și împreună cu colegii de la nivel central să facem o figură frumoasă la alegerile locale. De asemenea, felicit și pe cel care a fost președinte interimar, îi doresc succes doamnei președintă interimar Mirela Cârcu, și o asigur cel puțin în numele meu, că are tot sprijinul în continuare și cred că această echipă din BN, împreună cu domnii primari toți prezenți astăzi aici, să putem să colaborăm bine, să facem o figură frumoasă alături de toți. Nu mai există în ALDE BN, PC, nu mai există PLR, există un singur partid. Într-un partid primează democrația, să avem toate datele la purtător, democrația înseamnă vot. Fiecare are deschis începând de la locul 1 până la locul ultim în funcție de implicarea sa, de valoarea, de știința, de dorința fiecăruia”, a precizat Ioan Țintean.

Dorin Popescu a adăugat că speră într-o colaborare în continuare cu Brașoveanu.

„Sper că vom colabora în continuare foarte bine cu domnul președinte executiv Constantin Brașoveanu, care s-a alăturat construcției noastre într-o perioadă foarte grea cu foștii componenți ai PC. Avem șansa, poate unică, să devenim a doua forță politică în Bistrița-Năsăud, de care să se țină cont la orice construcție care se va face în județ”.

După care președintele organizației municipale, Gelu Muthi, a urat bun venit lui Țintean, în ALDE.

„Vreau să îi spun bun venit domnului Ioan Țintean. Am o colaborare cu dânsul din 2008, pot spune că am avut rezultate remarcabile, cred că în acest moment se materializează ce s-a întâmplat până acuma de fapt, în teatrul organizației județene, când a trebuit să hotărâm dacă ne ținem de promisiune față de cei la care le-am promis un proiect politic și văd că am reușit să îl ducem până la capăt. Cu ajutorul tuturor colegilor de la masă care au fost în Consiliul Județean, sau aparțin CJ-ului dar nu vor mai fi decât după următoarele alegeri, puteți spune domnilor primari dacă ați realizat dacă ați realizat multe la dvs acolo. A existat un catalizator, catalizatorul a fost și echipa, dar cred că echipa din momentul acesta trebuie să demonstreze ce s-a întâmplat până acuma”, a precizat președintele organizației municipale, Gelu Muthi.

Mirela Cârcu popescu dorin tintean-ALDE

(26)

Leave a Reply