vasile moldovan 1

Moldovan-dezbatere pe tema alegerilor locale

Candidatul ALDE, la Primăria Bistrița, Vasile Moldovan, a fost prezent în cadrul unei emisiuni TVR la o dezbatere pe tema alegerilor locale. Acesta a oferit detalii despre unele dintre proiectele pe care le propune bistrițenilor, proiecte care se adresează tuturor categoriilor de vârstă.

„În principal am vorbit despre faptul că, îmi doresc să atragem mai mulți investitori în Bistrița. În primul meu mandat ca primar, am reușit să contribui la facilitarea a peste 9.000 de locuri de muncă. Acum, unul dintre obiectivele mele este să atragem investitori și în domeniul IT, pentru ca tinerii noștri să rămână la Bistrița. În acest domeniu, după cum bine s-a observat în ultimul timp, avem mulți tineri talentați.

De asemenea, am amintit despre faptul că este nevoie de mai multe grădinițe cu orar prelungit. Astfel, îmi propun să venim în sprijinul familiilor tinere, care au un program încărcat de muncă. Nu în ultimul rând am precizat că, în ceea ce privește infrastructura, este nevoie de o intervenție rapidă în special în zona cartierelor noi.

Deși emisiunea a fost concepută ca și dezbatere, am avut timp suficient să-mi prezint propriile proiecte, deoarece principalii mei contracandidați din municipiul Bistrița, care au fost la rândul lor invitați, nu s-au prezentat la emisiune”, precizează Vasile Moldovan.

(0)

Leave a Reply