beclean 1

Moldovan: „Din 2016 beclenarii se vor putea bucura de o unitate medicală modernă”

Investiția de la Spitalul Orăşenesc s-a derulat în mai multe etape consecutive, începând cu anul 2014, iar prin această ultimă intervenție spitalul a fost complet modernizat.

 

„Dacă investiția în educație este o prioritate pentru Beclean, la fel de importantă este și investiția în infrastructura pentru sănătate!

Pentru asta, în anul 2015 s-au derulat lucrări ample pentru modernizarea Spitalului orășenesc Beclean şi a Ambulatoriului Integrat al Spitalului. Lucrările au început în anul 2014, iar din 2016 beclenarii se vor putea bucura de o unitate medicală modernă şi bine echipată. Reabilitarea exterioară a constat în anveloparea termică şi fonică, înnoirea acoperișului, dar şi schimbarea geamurilor vechi cu tâmplărie PVC de calitate.

Investiția de la Spitalul Orăşenesc s-a derulat în mai multe etape consecutive, iar prin această ultimă intervenție spitalul a fost complet modernizat. De menționat faptul că în perioada 2012-2014 s-a lucrat la modernizarea interiorului spitalului și a fost cumpărată aparatură medicală de ultimă generaţie”, precizează primarul Becleanului, Nicolae Moldovan.

sursa foto:Nicolae Moldovan
beclean 2

beclean 3

beclean

(8)

Leave a Reply