UJSLI

Moldovan: ” Îi asigur pe toți dascălii din acest județ, de respectul și prețuirea mea!”

La Casa de Cultură a Sindicatelor a avut locla sfârșitul săptămânii, Conferința Județeană a Uniunii Județene a Sindicatelor Libere din Învățământ.
La aceasta au participat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, prefectul judeţului Ioan Țintean, primarul Bistriţei Ovidiu Crețu, inspectorul școlar general Camelia Tabără, preşedintele Confederaţiei Sindicatelor Democrate din România Iacob Baciu şi alţii.

Au fost discutate problemele de ansamblu şi specific ale sindicalismului din învăţământul judeţean, de asemenea, au fost atinse problemele cu care se confruntă în prezent învăţământul românesc.

Totodată, Emil Mocian, a fost investit cu un nou mandat.

„Dascălii sunt repere care nu le putem uita niciodată! Ei ne-au format să fim ceea ce suntem astăzi și tot ei sunt cei care astăzi construiesc generația de mâine!
Eu am avut astăzi bucuria să mă adresez membrilor Uniunii Județene a Sindicatelor Libere din Învățământ din județul Bistrița-Năsăud, la conferința de alegeri a conducerii acestei organizații.
M-am simțit onorat să mă adresez oamenilor care creează viitorul acestei țări. Îi urez succes Președintelui UJSLI, domnului Emil Mocean în noul mandat și îi asigur pe toți dascălii din acest județ, de respectul și prețuirea mea!” a precizat președintele CJ BN, Radu Moldovan.

RADU MOLDOVAN

(9)

Leave a Reply