VASILE MOLDOVAN

Moldovan: „Voi fi primarul atent la nevoile oamenilor”

Candidat al ALDE pentru Primăria municipăiului Bistrița, Vasile Moldovan, spune că va fi atent la nevoile oamenilor.

„Am spus mereu că voi fi în orice împrejurare alături de oameni, că vă voi asculta și înțelege. Acum, este necesar să știm ce vom face ÎMPREUNĂ pentru materializarea colaborării noastre.

În anii care urmează, eu aș dori să realizăm cât mai multe din dorințele dumneavoastră reale, necesare orașului și să redăm identitatea românească municipiului nostru.

Voi fi primarul atent la nevoile oamenilor și la obligațiile vieții de zi cu zi. Îmi asum toate cele expuse pe parcursul acestei campanii și îmi voi ține cuvântul.

Vă aștept duminică, 5 iunie 2016, la vot!” spune într-o postare pe pagina de socializare, Vasile Moldovan.

De asemenea, spune că doar analizând calm fiecare problemă, gășesti și soluțiile adecvate.

„Vă mulțumesc tututor, pentru privilegiul de a descoperi și redescoperi oameni și locuri dragi din Bistrița. Dincolo de agitația specifică acestei perioade am învățat, de-a lungul timpului, că doar analizând calm fiecare problemă, gășesti și soluțiile adecvate.

Atașamentul față de orașul în care trăim m-a motivat să lupt pentru a-l pune cu adevărat în valoare și a reda bistrițenilor mândria de a fi parte a unei comunități deosebite.

Să ne ajute Dumnezeu să alegem calea cea dreaptă!”a continuat Vasile Moldovan.

Totodată, spune că motivația pentru candidatura sa este faptul că „Bistrița poate mai mult”.

„Am intrat în această competiție pentru un nou mandat, deoarece mă simt responsabil și cred că „Bistrița poate mai mult” !
Au fost deja opt ani de experimente…Când o să redevin primar, ușa mea va fi deschisă pentru oricine și nu voi face experimente pe seama bistrițenilor”, a adăugat Vasile Moldovan.

(7)

Leave a Reply