inocenti

Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități

Bistrițenii sunt invitați la cea de-a X-a ediție a galei de caritate „Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități”.

Evenimentul are loc la data de 8 decembrie, iar bistrițenii care vor participa la eveniment, vor lua parte la dineu si la minispectacolul oferit, dar și la conferința d-lui Dan Perjovschi, de la Centrul Clutural Sinagogă.
Participarea este liberă pentru oricine, nefiind condiționată de participarea la dineu, informează Marin Mic, de la Fundația Inocenți.

„Fundația Inocenți Bistrița organizează ediția a X-a a Galei de caritate „Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități”! Evenimentul va avea loc în data de 8 decembrie 2016, la Restaurantul “Coroana de Aur” din Bistrița, începand cu ora 19:30.
Dorim însă să invităm toţi bistriţenii, indiferent dacă participă sau nu la gală, să vina în aceeaşi zi, la ora 18:30, la Centrul Cultural „Sinagoga” din Bistrița, strada General Grigore Bălan, nr. 10, pentru a viziona doua momente importante si inedite, ce prefaţează gala:

* ora 18:30: Moment teatral „Apropie-te de mine”.
Momentul este realizat de un grup de copii și tineri cu dizabilități, beneficiari ai programelor Fundației Inocenți și voluntari, sub îndrumarea doamnei profesor Camelia Toma.

* ora 18:45: Conferința „Free Style” susținută de domnul Dan Perjovschi.
Născut în anul 1961 la Sibiu, Dan Perjovschi este desenator, ilustrator, scriitor, jurnalist și autor român, ce va veni la Bistrița special pentru acest eveniment, ca invitat de onoare al Fundaţiei Inocenţi.
Perjovschi desenează cu markerul sau cretă pe zidurile, ferestrele și tavanele muzeelor și galeriilor de artă din toată lumea: Berlin, New York, Londra, Hong Kong, Sydney, Paris, Cracovia, Vilnius, Marseille, Stockholm, Rejkjavik, Seul, Dakar etc. Arta lui spune ceva și directorilor și portarilor instituțiilor de artă. Instalațiile lui temporare combină subiecte mărunte din viața de zi cu zi cu evenimente de politică globală.

Fundația Inocenți a fost onorată în fiecare an de participarea unor invitați speciali din diferite domenii: Don Hahn, producătorul unora dintre cele mai de succes filme animate Walt Disney, nominalizat la 2 premii Oscar, violonistul Alexandru Tomescu, violoncelistul Răzvan Suma, tenorul Ștefan Pop, Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României, Dumitru Doru Prunariu, George Nicolescu, soprana Adelina Diaconu și tenorul Adrian Mărginean, la care se adaugă acum şi dl Dan Perjovschi.
Vă așteptăm !”, se arată într-un comunicat.

(3)

Leave a Reply