IONUT SIMIONCA

MP Bistrița: „Primăria și lucrurile de mântuială”

Președintele Mișcării Populare Bistrița cere Primăriei municipiului Bistrița ca la sediul de pe strada Gheorghe Șincai repartizat organizației, să fie rezolvată problema reparției rețelei electrice interne.

„Pentru administrația bistrițeană, întreținerea clădirilor proprii este o corvoadă. Deși cu luni în urmă, în conformitate cu legea, organizației MP Bistrița-Năsăud i-a fost repartizat
un sediu pe strada Gheorghe Șincai din Municipiul Bistrița, acesta este nefuncțional. Compania de distribuție a energiei electrice nu poate racorda clădirea la rețea în lipsa reparației rețelei electrice interne. Această reparație poate fi făcută doar de către proprietar, care este Primăria Municipiului Bistrița. Deși Mișcarea Populară s-a adresat în scris primăriei, nu s-a primit nici un răspuns.
Cerem Primăriei Municipiului Bistrița respectiv proprietarului acestei clădiri să rezolve această problemă pentru a nu fi nevoiți să ne facem rezerve de lumânări sau “gaz lampant” pentru a sărbători victoria de la alegerile locale”, informează Ionuț Simionca.

(15)

Leave a Reply