MP

MP Bistrița vrea să asculte doleanțele bistrițenilor!Băse vine la Bistrița!

Fostul președinte al României Traian Băsescu, va participa împreună cu întreaga conducere a partidului la evenimentul de lansare a candidaților MP Bistrița-Năsăud pentru alegerile locale din 5 iunie.

„90% am fixat data de lansare a candidaților. Se pare că va fi pe 24 aprilie, În timp real noi o să vă comunicăm exact data, ora, locația. Cu certitudine dacă nu se întâmplă un eveniment nefericit președintele Băsescu va fi la Bistrița, cu restul staff-ului”, a precizat președintele MP Bistrița, Ionuț Simionca.

Cât despre cine va candida pentru Consiliul Local Bistrița, Simionca a precizat că nu se stabilesc numele doar pentru că e un nume.

„La noi vin oamenii care fac performanță. Acuma strângem semnături, liste de susținători, suntem în plină campanie de strângere de semnături. Cred că important e omnul cu notorietate și cu siguranță aceasta e ceea ce validează funcțiile pe lista de consilieri. Implicare, notorietate, valoare ca și om politic, cât electorat aduci. Nu merge pe relații pe prietenii, suntem prieteni în afara partidului, suntem prieteni și în partid, dar nu o să fie nimic în care să nu luăm în considerare performanța politică. Suntem un partid care vrem să creștem și o să facem o figură frumoasă la Bistrița. E important să respectăm anumite reguli”, a continuat Ionuț.

 

Întrebat când se va ști care e lista completă cu candidați, președintele MP Bistrița, a precizat că deși înainte a prezentat câțiva candidați, acum nu se va mai întâmpla acest lucru datorită presiunilor din politica locală, astfel că doar înainte cu câteva zile de lansarea candidaților va fi înmânată presei lista completă.

De asemenea, Simionca a precizat că partidul a făcut cerere de aprobare a unor corturi. Pentru ce anume…

„Dacă Primăria o să ne aprobe acele corturi pentru strângere de semnături, o să ieșim în stradă oameni care o să întrebăm ce vrea bistrițeanul. Asta e prioritatea numărul unu. Soluția pentru bistrițean,  noi ce soluție dăm ca și partid politic pentru bistrițeni, și trei, tu ca individ, ca și valoare unde vi. Și nu e o decizie care o iau eu, e o decizie pe care o ia echipa”, a clarificat liderul MP Bistrița.

 

Totodată, întrebat de jurnaliști pe cine din politică și-ar dori alături, dacă respectivul ar părăsi „o anumită barcă politică”, Simionca a precizat că nu și-ar dori pe nici unul alături.

 

„Nici unul, pentru că nici unul nu a făcut performanță politică. Dacă vin, pot să vină să fie probabil pe locuri eligibile, dar eu cred că trebuie să vină oameni noi. Aștept oameni care vin cu ideei noi. Acești oameni care au fost în politică v-au demonstrat ce au putut să facă. Au cheltuit foarte mulți bani pe lucruri foarte puține. Să nu ităm că USL-ul s-a desfințat acum un an. Jocurile politice încă sunt. Curtează stânga, dreapta, vin copreședinți la mine și mă întreabă de alianțe. Nu fac alianțe, dacă dorește cineva să ne susțină cu mare inimă îi primim. Noi chiar vrem să fim un altfel de partid integru „, a mai declarat președintele MP Bistrița.

(44)

Leave a Reply