ipjbn

Multe furturi, cu hoți prinși !

Nouă persoane bănuite de comiterea unor furturi au fost identificate de poliţiştii de investigaţii criminale.

„La data de 10 noiembrie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate în cauza privind furtul comis la data de 30/31 octombrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale au identificat un bărbat de 39 de ani, din Lechinţa, bănuit de comiterea faptei. Astfel, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi sustras bunuri în valoare totală de 2.380 lei, dintr-o societate comercială situată pe raza municipiului Bistriţa. Prejudiciul cauzat a fost recuperat de poliţişti în totalitate”, informează IPJ BN.

Cercetările continuă de către Poliţia Municipiului Bistriţa, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a acestuia. De asemenea, cinci minori bănuiţi de furt, au fost identificaţi de poliţişti. La aceeaşi dată, ca urmare a cercetărilor efectuate în cauze rămase iniţial cu autor necunoscut, poliţiştii bistriţeni au identificat cinci minori cu vârste cuprinse între 10 ani şi 16 ani, toţi din localitatea Viişoara.

„Cei în cauză sunt bănuiţi că, la data de 8 noiembrie a.c., ar fi distrus mai multe uşi de acces din incinta unui complex de agrement, situat pe raza municipiului Bistriţa.
Cercetările continuă de către Biroul de Investigaţii Criminale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere” adaugă IPJ BN.

Totodată, în cadrul cercetărilor efectuate în cauza privind furtul unui telefon mobil, poliţiştii au identificat un bărbat de 32 de ani din Bistriţa, bănuit de comiterea faptei. Astfel, poliţiştii au stabilit că, la data de 15 octombrie, bărbatul în cauză ar fi sustras un telefon mobil, în valoare de 1.200 lei, din incinta unui local din municipiul Bistriţa.

„Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
Prejudiciu recuperat în proporţie de 90%”, informează IPJ BN.

Iar la data de 10 noiembrie, ca urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat doi minori de 16 ani, respectiv 17 ani, ambii bănuiţi de comiterea unui furt.

„În fapt, la data de 26 octombrie a.c., cei doi ar fi sustras bunuri în valoare de 800 de lei, din incinta unui chioşc, situat pe raza municipiului Bistriţa. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90%. Cercetările continuă de către Poliţia Municipiului Bistriţa”, finalizează IPJ BN.

(0)

Leave a Reply