VICEPRIMAR-CL

Nu se dorește un nou viceprimar!

Primarul municipiului Bistrița a fost întrebat de către jurnaliști de ce nu se alege un alt viceprimar după ce Kiss Laszlo și-a dat demisia. Întrebarea a venit în contextul în care astăzi, are loc o ședință a CL, însă pe ordinea de zi nu se află nici un proiect în acest sens, de alegere a unui nou viceprimar.

„Nu trebuie să vină nimeni pentru că el este consilier, el nu mai este viceprimar. Va rămâne consilier local. El chiar a precizat în solicitarea respectivă prin care a cerut eliberarea din funcție, practic o demisie, faptul că rămâne în continuare consilier. După cum știți probabil, este consilier PSD. Dar în conformitate cu legislația în momentul în care el și-a dat demisia sau a plecat din Consiliul Local, ar reveni în Consiliul Local de pe lista PP-DD. Eu am considerat că nu e cazul pentru trei luni câte mai sunt , până se obișnuiește cu munca cel care ar trebui să vină, i se termină mandatul și am considerat că nu e oportun să alegem un viceprimar acuma. Adică am face-o doar să dăm la cineva un loc de muncă sau să să, un salar, ori eu nu sunt pentru așa ceva, viceprimarul trebuie să fie ajutorul primarului, iar în trei luni de zile nu știu dacă ar putea să se integreze și să poată să facă ceva în primărie în trei luni de zile, să justifice această alegere”, a precizat Ovidiu Crețu.

Primarul a mai adăugat că a vorbit cu colegii săi de la partid, și le-a explicat situația cu argumente, iar cum majoritatea în CL este a PSD, nu se dorește pentru trei luni un nou viceprimar.

(3)

Leave a Reply