pnl

Nu vă lăsaţi amăgiţi de PSD!

PNL BN, transmite următoeul mesaj către pensionarii din Bistriţa-Năsăud: „Nu vă lăsaţi amăgiţi de PSD! Pe baza votului dumneavoastră își fac de cap, furând cu nerușinare din bugetul municipiului, județului și al țării”.

„După o viață de muncă dumneavoastră meritați un trai decent și să vă bucurați din plin de anii de repaus.
Sunt muți pensionari în țară care se pot lăuda cu aceste lucruri, pot călători, pot merge la spectacole, își pot îngriji sănătatea. Din păcate, în județul Bistrița-Năsăud sunt foarte puțini care pot face acest lucru. De ce?
În primul rând fiindcă pensia medie este printre cele mai mici din țară, mai sunt doar trei județe în țară unde pensia este mai mică decât la noi.
În al doilea rând în județul Bistrița-Năsăud, datorită incompetenței administrației PSD de la nivelul județului și municipiului, avem tarife pentru serviciile publice dintre cele mai mari din țară. Pentru pensionari, care cu greu își chivernisesc puținii bani din pensie, împovărarea cu taxe mari pentru apă-canalizare, colectare deșeuri menajere, etc. este mai grea decât pentru salariați.
În al treilea rând, suntem un județ îmbătrânit, tinerii din județ alegând calea pribegiei în orașe din țară mai bogate sau în străinătate pentru că nu-și găsesc slujbe bine plătite la noi. Copiii și nepoții nu mai sunt lângă dumneavoastră să vă fie sprijin.
Dumneavoastră, oameni de bună credință, ați fost amăgiți de PSD, care ține țara și județul în înapoiere. Vă mint cu realizări și cu promisiuni deșarte, de două ori pe an vă cheamă la un grătar și o sticlă de bere și, pe baza votului dumneavoastră își fac de cap, furând cu nerușinare din bugetul municipiului, județului și al țării! Perspectiva nu este mai bună nici pentru copiii dumneavoastră care au rămas în județ, salariile lor sunt dintre cele mai mici din țară și vor avea, la rândul lor, pensiile dintre cele mai mici din țară. Această stare de fapt se datorează PSD care menține impozite și taxe locale mari (impozitul pe clădiri pentru firme este un exemplu concret) care alungă investitorii sau îi forțează să plătească majoritatea angajaților cu salariul minim pe economie.
Puteți și dumneavoastră să contribuiți la schimbarea acestei situații!
Vă rugăm să reflectați, să ascultați vocea tinerilor care vor să se întoarcă pe meleagurile natale și care văd posibil acest lucru numai dacă domnul Dacian Cioloș, un om onest, integru și dedicat modernizării țării, susținut de PNL, rămâne Prim-Ministru al României în următorii patru ani!

Nu ştim dacă nu ar fi prea dur să scriem „Vă mint cu realizări și promisiuni deșarte, vă cumpără prea ieftin, de două ori pe an, când vă invită la un grătar și o sticlă de bere…”, se arată într-un comunicat PNL Bistriţa-Năsăud.

(0)

Leave a Reply