ISU

O altfel de săptămână pentru elevi și pompieri

Deoarece săptămâna aceasta a fost o săptămână deosebită pentru toți elevii, fiindcă s-a derulat programul „Școala Altfel-să ști mai multe, să fi mai bun”, cei care salvează vieți, mai exact ISU Bistrița au interacționat cu cei mici explicându-le ce înseamnă meseria de pompier.

De asemenea, a fost prezentată tehnica de intervenție și exerciții demonstrative, și jocuri tematice specifice formării unui comportament preventiv în cazul producerii unor situații de urgență.

„Și în acest an un număr mare de copii au trecut pragurile subunităților noastre din Bistrița, Năsăud, Sîngeorz-Băi, Beclean și Prundu Bârgăului. Toți cei interesați au putut participa la ateliere specifice pompierilor, atelier de prim-ajutor, atelier de prezentare a tehnicii de intervenție și ateleier de informare preventivă. Ne așteptăm capână la finalul săptămânii să depățim un număr de 3000 de elevi care să participe la activitățile noastre. Și în acest an ISU Bistrița este angrenat în proiectul „Școala Altfel-să ști mai multe, să fi mai bun”, ocazie cu care mulțumim tuturor celor care au ales să fie alături de noi în aceste clipe”, a precizat plutonier major Mariu Rus, purtător de cuvânt ISU Bistrița.

(5)

Leave a Reply