constructor

Ofertă de muncă în Islanda

O companie privată, ofertă de muncă în Islanda de muncitori constructori în armături şi structuri pentru construcţii.

Mai exact, Járnaverk ehf este o companie privată din Reykjavík, Islanda şi execută lucrări pentru construcţii civile, industriale şi edilitare.

„Firma Járnaverk ehf angajează 15 muncitori constructori în armături şi structuri pentru construcţii, pentru lucrări din zona Reykjavík”, informează AJOFM BN.

Munca se desfaşoară în echipă sub coordonarea directă a şefului de echipă.
Muncitorul constructor în armături şi structuri pentru construcţii lucrează în mod obişnuit în condiţii foarte variate programul de lucru fiind în mod normal între 8 si 17, dar se lucrează multe ore suplimentare, în funcţie de organizarea lucrărilor şi termenele de predare, pe suprafaţa solului, sub cota solului (fundaţii) sau la înălţime, în orice anotimp, indiferent de condiţiile meteorologice: ploaie, vânt, ceaţă, temperaturi scăzute sau înalte etc.

Se cere experienţă în domeniul construcţiilor pentru executarea lucrărilor de armare, având rolul de a lega barele de oţel cu fire de armare, iar munca prestată reprezintă una dintre operaţiile executate în special în meseria de fierar betonist.
Pentru practicarea ocupaţiei sunt necesare capacităţi de rezistenţă la efort, lucru în condiţii de înălţime, în condiţii meteorologice aspre ( ploaie, vânt, temperaturi înalte sau scăzute etc.), în orice anotimp, de realizare a unor activităţi repetitive, în condiţii procedurale stricte, cu autonomie restrânsă.
Atitudinile principale cerute la locul de muncă sunt: disciplina, seriozitatea, preocuparea profesională, responsabilitatea şi atenţie.
De asemenea, solicitanții trebuie să vorbească una ( sau mai multe ) dintre următoarele limbi: islandeză, engleză, rusă, letonă sau lituaniană.

Salariul oferit este conform contractului colectiv de muncă. Salariul minim începe de la 256.500 ISK/lună, pentru program de lucru de 40 ore/săptămână.
Salariul este de 1480 ISK/oră, pentru program normal de lucru şi 2664 ISK/oră, pentru ore suplimentare.
Moneda naţională în Islanda este Coroana islandeză ISK (138,78 ISK= 1 €).

Se acordă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.
Durata contractului este determinată.

Înregistrarea se face on-line completând formularul de înregistrare de pe site-ul Serviciului Public de Ocupare din Islanda – VMST (Vinnumála Stofnun), la adresa: www.vinnumalastofnun.is/eures, iar în câmpul “Name of employer” se completează cuvântul “Járna”. Formularul permite ataşarea de fişiere care pot fi o scrisoare de intenţie, o diplomă de studii, un curs absolvit.
Oferta este înregistrată pe Portalul European EURES, cod de identificare a postului vacant: 47319.
Valabilitate ofertă: 30 iunie 2016.

(52)

Leave a Reply