asfalt

Ogâgău, propuneri pentru „Săptămâna Altfel”

Traian Ogâgău, candidat validat de PNL pentru Primăria Sângeorz-Băi, propune cadrelor didactice, părinților și copiilor câteva teme pentru „Săptămâna Altfel”. Acesta propune adoptarea rondourilor de flori, desene pe asfalt pentru cei mici și pictură pe față, premii dar și o bursă lunară până la terminarea studiilor superioare.

„Stimate doamne învățătoare.
Vin cu o propunere pentru „Săptămâna Altfel” pe care vă rog să o tratați ca atare iar detaliile le vom discuta în zilele următoare.
Vă propun ca fiecare rondou de flori din Sângeorz (nouă la număr), să fie adoptat de câte o clasă din învățământul primar, în fiecare an, pe care să îl îngrijească până în toamnă, vizând prin acest lucru responsabilizarea lor față de natură.
Rog pe această cale pe domnul Doru TOMI, împreună cu gospodinele noastre de la seră să pregătească rondourile la faza de plantat până la începutul acelei săptămâni, iar de pietricele, flori, logistică mă voi ocupa personal.
Această acțiune, sigur va fi interpretată în fel și chip dar vă asigur că aici este vorba de o cu totul altă abordare a bunului mers al comunității, lucru pe care vă rog din suflet să-l îmbrățișați și dumneavoastră.
Tot atunci, pe strada Lalelelor, vă rog să organizăm cu toții, copiii din învățământul primar și preșcolar, o acțiune de desene pe asfalt. De asemenea și aici mă voi ocupa de logistică, cretă, picturi pe fețele copilașilor, teatru de păpuși, etc… Aici vin cu rugămintea către serviciul de salubritate, să curețe și să spele strada așa încât copilașii noștri să poată sa se exprime în condiții optime. O să depun o cerere în acest sens ca în ziua respectivă să fie strada Lalelelor câteva ore închisă.
Copiii vor fi premiați.
În final rog părinții și cadrele didactice din învățământul gimnazial și liceal, să sprijine elevii ca până în ultima zi a acelei săptămâni, să gândească proiecte intitulate „SÂNGEORZUL ÎN 10 ANI”, cel mai frumos proiect fiind premiat cu o bursă lunară până la finalul studiilor superioare”, informează Traian Ogâgău.

sursa foto:Traian Ogâgău

(5)

Leave a Reply