pana  1

Pană: „Am luat măsuri concrete SĂ SE TERMINE CU HOŢIA!!!”

Fostul ministru pentru Dialog Social și apoi al Apelor și Pădurilor, Doina Pană, a precizat că și-a „asumat inclusiv riscuri legate chiar de integritatea” fizică şi pentru cei din apropierea sa, asta ca reacție la delcarația fostului ministru PDL Gabriel Sandu.

„Am ascultat, siderată, declaraţia fostului ministru PDL Gabriel Sandu, condamnat în dosarul Microsoft, cum că toţi care au deţinut portofolii de miniştri au fost condiţionaţi de cota la partid din şpăgi! O spun răspicat în faţă voastră: se referea la miniştri PDL, în niciun caz la miniştri PSD! Am fost ministru în două guverne Ponta şi nu doar că nu am luat/încurajat şpăgi, dar am luat măsuri concrete SĂ SE TERMINE CU HOŢIA!!! Sprijinită de premierul Ponta, de vicepremierul Dragnea şi de întreaga conducere a PSD, am ţinut piept mafiilor din Păduri şi am scos prin Hotărâre de Guvern Radarul Pădurilor precum şi, după lupte foarte grele inclusiv cu preşedintele Iohannis – vă amintiţi, noul Cod Silvic. Ştiu că sună dramatic, dar e o realitate: mi-am asumat inclusiv riscuri legate chiar de integritatea mea fizică şi cei din apropierea mea, la ora respectivă, pot să confirme acest lucru. Nu accept să se arunce cu noroi asupra tuturor celor care au făcut parte din guverne! Există şi oameni oneşti, foşti miniştri! Vă spune aceasta un fost ministru care a deţinut un portofoliu unde puterea banului era uriaşă la momentul respectiv şi luptele, pentru a nu se schimba nimic, pe măsură!!!”, a postat pe Facebook deputatul Doina Pană, vicepreședinte PSD, fost ministru pentru Dialog Social și apoi al Apelor și Pădurilor.

După ce a fost condamnat definitiv, la 3 ani de închisoare cu executare, de către Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul Microsoft, fostul ministru PDL Gabriel Sandu a declarat că toți miniștrii post-decembriști au fost obligați să dea șpagă la partid, ca să fie numiți și păstrați în funcții.

(4)

Leave a Reply