Gabriela-Szabo-RUNFEST

Participă la „Gabriela Szabo RUNFEST

Bistriţenii, dar şi locuitorii regiunilor vecine judeţului Bistriţa-Năsăud, sunt aşteptaţi la o nouă ediţie a competiţiei cu tradiţie „Gabriela Szabo RUNFEST”.

Evenimentul este dedicat tuturor amatorilor de mişcare, indiferent de abilităţi, iar participanţii vor fi întâmpinaţi de campioana olimpică şi mondială Gabriela Szabo – ambasadorul crosurilor RUNFEST, care va alerga alături de copii.
Înscrierea concurenţilor la competiţia „Gabriela Szabo RUNFEST” de la Bistriţa se face exclusiv online pe pagina oficială a sistemului RUNFEST: www.runfest.ro.

„Pentru a participa la evenimentul de la Bistriţa, pasionaţii de mişcare trebuie să-şi creeze un cont pe www.runfest.ro, după care trebuie să selecteze competiţia din 7 mai şi să se înscrie la cursa dedicată categoriei lor de vârstă.
Înscrierea în concurs se va realiza pe principiul „primul venit, primul servit”, până la ocuparea tuturor celor 1.000 de locuri gratuite alocate evenimentului. Înscrierile sunt deschise până pe 4 mai 2016, inclusiv.
Toţi participanţii vor beneficia de un pachet de eveniment care include numărul de concurs şi cipul de cronometrare ataşat, tricoul ediţiei a XI-a a competiţiei „Gabriela Szabo RUNFEST”, dar şi de diferite produse oferite de sponsori şi parteneri. La finalul cursei, fiecare concurent va primi o medalie de Finisher care atestă faptul că a participat şi a încheiat cu bine competiţia. Cei mai rapizi alergători vor fi răsplătiţi cu premii în bani, în valoare totală de 14.000 de lei, oferite de Primăria municipiului Bistriţa, dar şi cu medalii, diplome de participare şi cupe”, informează municipalitatea.

Pe durata evenimentului „Gabriela Szabo RUNFEST”, participanţii, dar şi susţinătorii lor se vor putea bucura de o atmosferă sportivă frumoasă, vor putea socializa şi se vor putea relaxa în aer liber. Participanţii vor avea la dispoziţie diverse servicii, specifice evenimentelor sportive mari: punct de informare, cronometraj profesionist realizat cu sisteme electronice de ultimă generaţie, marcarea şi monitorizarea traseului, puncte de hidratare, asistenţă medicală, servicii foto etc.

sursa foto: www.maraton.info.ro

(8)

Leave a Reply