partidulverde

Partidul Verde are 400 de noi membri în Bistrița-Năsăud

În urma demisiei în bloc a organizației județene PER – Bistrița-Năsăud, cei 400 de membri s-au înscris în rândurile Partidului Verde.

Opțiunea a fost una firească pentru o echipă care și-a dorit mereu să lupte pentru un mediu politic și înconjurător curat.

Conform comunicatului de presă remis de adevărații ecologiști bistrițeni: “Ca urmare a ultimelor evenimentelor politice din cadrul Partidului Ecologist Român marcate de modul nedemocratic și abuziv în care o parte din conducerea centrală înțelege să transmită mesajul politic în teritoriu, precum și datorită încălcării grave a unor prevederi statutare, membrii Biroului Permanent Municipal Bistrița: Cristian ȚETCU — președinte, Bogdan ICLENZAN — primvicepreședinte, Matilda GUBESCH — vicepreședinte, Maxim GAGEA — vicepreședinte, Marius RUS — vicepreședinte, Marcel BERBECAR — vicepreședinte, Axinia POP — secretar, Radu VULPE — membru, Dănuț Marian SUCIU — membru, Valer Ioan RUS — membru și Paul URECHE — membru, au hotărât să demisioneze din funcțiile de conducere a organizației municipale și din calitatea de membru PER.”

“Trăim cu credința că votul miilor de bistrițeni – membri de partid și simpatizanți ai mișcării verzi, trebuie onorat. Am declarat în fața lor că vom face o altfel de politică și că vom merge cu demnitate pe un drum nou. Așa vom face!” a declarat Cristian Țetcu.

“Lupta împotriva celor certați cu mediul va continua, iar principiile ecologiste vor fi apărate! Ați vrut să ne trageți pe linie moartă, să nu vă mai încurcăm socotelile mârșave si jocurile voastre de culise în pofida faptului că sunteți corigenți la examenul de capacitate în fața Europei. Noi iubim apa, natura și pădurea. Luptăm împotriva drujbelor, a poluării si a defrișărilor necontrolate, ne opunem vehement microhidrocentralelor pe apele de munte, cu un singur scop: opriți măcelul. Motiv pentru care am schimbat macazul!”, a scris pe o rețea de socializare și Marius Rus, președintele Asociației Pescar Sportiv BN.

Alături de organizația municipală, în Partidul Verde au venit încă cinci organizații locale (comune). În următoarea perioadă vor avea loc adunările generale pentru constituirea următoarelor organizații locale și a organizației județene.

Obiectivul filialei Partidul Verde Bistrița-Năsăud este de a participa cu liste complete la alegerile locale în localitățile unde se vor constitui organizațiile și extinderea infrastructurii PV în alte aproximativ 10 localități din județ (orașe, comune).

(11)

Leave a Reply